Tui palma

Resor till Palma de Mallorca – TUI

Res till Palma de Mallorca, den lika trendiga som mysiga huvudstaden på Mallis. Perfekt för en weekendresa eller längre semester. Boka här!

Hotell i Palma de Mallorca | TUI.se

I trendiga Palma de Mallorca finns det mesta du kan tänka dig. Här kan du varva pulserande stadsliv med sol och bad, kultur, sevärdheter och nöjesliv.

Resor till Playa de Palma på Mallorca – TUI

Res till Playa de Palma och bo vid en av Mallorcas finaste stränder nära charmiga Palma. Här ligger fokus på den härliga stranden, shoppingen och …

Resor till Mallorca – flyg, hotell, kryssning & charter – TUI

Res till Mallorca och vårt stora utbud av familjevänliga stränder, charmiga byar, fartfyllda badorter och hotell med barnklubbar, spa och All Inclusive.

Resor till Palma Nova på Mallorca – TUI

Res till Palma Nova på Mallorca – här finns tre fina sandstränder och promenadstråk kantade av barer, mysiga restauranger och stora uteserveringar med hög …

Hotell i Playa de Palma | TUI.se

Boka hotell i Playa de Palma! TUI har ett brett utbud av hotell i Playa de Palma, däribland flera RIU-hotell. Klicka här för att se alla våra hotell i Playa …

Hotell på Mallorca – boka ditt boende på Mallis här | TUI.se

Boka hotell på Mallorca! TUI har ett brett utbud av hotell på Mallorca så vi är säkra på att du kan hitta något som passar just dig.

Våra bästa Palma-tips, Mallorcas lilla storstad – TUI

Palma de Mallorca är ett perfekt resmål för en weekendresa. Inte för stort, inte för litet. Här är ett gäng snabba tips om saker att göra på Palma.

Hotell Born, Palma de Mallorca | TUI.se

Litet hotell beläget på en gränd mitt i centrala Palma. Restauranger, shopping och sevärdheter väntar precis utanför dörren med andra ord.

Keywords: tui palma