Unik hotellupplevelse

Danmark bjuder på underskön natur och är den perfekta platsen för att koppla av från stress och alla vardagens måsten.

Strandhotell med vidunderlig utsikt

Drömmer du om lugn och ro under några dagar? Då är ett hett tips att leta efter Hotell i Lolland. Den danska ön har hela 60 mil kustlinje och du hittar lätt hotell i Lolland. Ett hotell i Lolland som kan vara värt att kika lite extra på är Hages Badehotel. Om du väljer att boka din vistelse här kommer du till ett unikt och underbart strandhotell som faktiskt är byggt på pålar. Detta unika sätt att bygga hotellet på gjordes just för att bevara naturen. Här, i dessa vackra omgivningar, månas det om så väl natur som djurliv. Det idylliska badhotellet är inrett i en modern och skandinavisk stil, vilket skapar en vacker och välkomnande atmosfär.
I huvudbyggnaden hittar du reception med personal som ser till att du kommer att trivas, bar och frukostrestaurang. Gratis parkering erbjuds för hotellets gäster och det finns till och med möjlighet att ladda elbil om du behöver det. Har du hund? Inga problem alls – även din fyrbenta vän är hjärtligt välkommen hit.

Egen terrass ett stenkast från havet

Tänk dig att spendera härliga dagar på ett strandhotell där du har direkt tillgång till egen terrass från rummet! När du vill kan du bara gå ut och njuta av det vackra och energigivande havet som bara ligger ett stenkast därifrån.

I rummen finns gratis trådlöst nätverk, USB-uttag, dusch, toalett, mörkläggningsgardiner och självklart sängkläder, kuddar och täcken. Om du vill titta lite på tv med internationella kanaler går det alldeles utmärkt. Och som sagt – varje rum har tillgång till en alldeles egen terrass som gjord för att koppla av sinnet på.
Det här är den perfekta platsen för avkopplande dagar i natursköna omgivningar. Tveka inte att boka in en vistelse redan nu!